جمعه 10 فروردین 1403
خدمات دوران همه‌گیری کرونا ویروس
رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد آزمون پایان ترم دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی غیرحضوری شد آزمون پایان ترم دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با تفویض اختیار جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری غیرحضوری شد.

دکتر ابراهیم تقی زاده افزود: تصمیم نهایی نحوه برگزاری آزمون های پایان نیمسال ۱۴۰۰-۱۴۰۱ دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور طبق تفویض اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به لزوم حفظ سلامت دانشجویان و خانواده های آنها بر این امر است که در این نیمسال نیز، آزمون ها به صورت غیرحضوری و بر بسترهای مجازی انجام شود.

وی ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای تمامی دانشجویان اظهار داشت: دستورالعمل های نحوه برگزاری آزمون ها به زودی به استانهای سراسر کشور ابلاغ خواهد شد.

دکتر تقی زاده با عنوان اینکه تغییر محل آزمون از طریق معاونت آموزشی دانشگاه حذف و وضعیت دانشجو به حالت اول برمی گردد، افزود: با توجه به غیرحضوری شدن آزمون های پایان نیمسال، تغییر محل آزمون و و هزینه محاسبه شده لغو و وضعیت دانشجویان به روال قبل بازمی گردد.