جمعه 7 اردیبهشت 1403
خدمات دوران همه‌گیری کرونا ویروس
فعال‌سازی بسته اینترنت دانشجوئی فعال‌سازی بسته هدیه ۳۰ گیگابایتی اینترنت دانشجوئی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور ایفای مسئولیت اجتماعی خود و برای حمایت از آموزش مجازی در شرایط شیوع بیماری کرونا، بسته‌‌های هدیه اینترنت رایگان را در اختیار دانشجویان و طلاب محترم قرار می‌دهد. در فرایند پیش‌‌بینی شده، امکان فعال‌سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد. فقط یک بار امکان ثبت‌نام برای هر یک از متقاضیان وجود دارد.
بسته هدیه با حجم 30 گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش‌بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می‌‌گردد.
مهلت ثبت‌نام حداکثر 7 روز و بر اساس رقم آخر کدهای ملی به شرح زیر می‌باشد:

چهارشنبه 1400/7/7 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 0 و 1 و 2
    پنج‌شنبه 1400/7/8 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 3 و 4 و 5
    جمعه 1400/7/9 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 6 و 7 و8 و 9
    از روز شنبه 1400/7/10 تا پایان مهلت ثبت‌نام - امکان ثبت‌نام برای کلیه دانشجویان و طلاب