شنبه 1 اردیبهشت 1403
فرهنگی و دانشجوئی
کارگاه مخاطرات طبیعی برگزاری کارگاه مخاطرات طبیعی در دانشگاه پیام نور بیجار به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیام نور بیجار و با حضور جمعی از دانشجویان مرکز کارگاه مخاطرات در برابر بلایای طبیعی به مدت سه جلسه در بهمن ماه سال جاری در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید.
این کارگاه در سه جلسه با آموزش هایی از قبیل آمادگی در برابرمخاطراتی نظیر زلزله ،آتش سوزی،سیل، سرمای شدید ، پناه گیری و نحوه صحیح خروج  اضطراری توسط  مربی مخاطرات جمعیت هلال احمر شهرستان بیجار به دانشجویان ارائه گردید.
ضمنا، در پایان کارگاه و بعد از برگزاری آزمون به تمامی حاضرین در کارگاه و آزمون مذکور گواهی داده شد.
شایان ذکر است ، مربی کارگاه مذکور سرکار خانم داودپور از فارغ التحصیلان پیام نور بیجار و ازمربیان جمعیت هلال احمر بیجار می باشد.