جمعه 10 فروردین 1403
1401/12/14 یکشنبه کارگاه آموزشی اورژانس های فوتبال و آسیب های رایج در ورزش کارگاه آموزشی اورژانس های فوتبال و آسیب های رایج در ورزش در دانشگاه پیام نور بیجار به همت انجمن علمی علوم ورزشی پیام نور مرکز بیجار و اداره ورزش و جوانان شهرستان و به مناسبت گرامیداشت هفته جوان کارگاه آموزشی اورژانس های فوتبال و آسیب های رایج در ورزش به مدت 6 ساعت روز پنجشنبه 11/12/1401 با حضور جمعی از دانشجویان و ورزشکاران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، مدرس کارگاه آقای حمید انصاری عضو کادر اجرایی ایفمارک و رئیس کمیته پزشکی تیم شهرداری آستارا ابتدا به حوادث اجتناب ناپذیر در ورزش همچون ( تشنج ، سکته قلبی،  ایست قلبی و...) و آشنایی با علائم و نشانه ها و نحوه عملکرد اطرافیان در مواجهه با این حالت ورزشکار پرداخت.
در ادامه انصاری در خصوص آموزش (سی پی آر) (احیای قلبی تنفسی) مطالبی را بیان کرد.
 و در پایان در خصوص آسیب های رایج در ورزش و نشانه های مختص هر آسیب ( همچون پارگی رباط و تاندون ، پارگی مینیسک و ....) و نحوه کنترل و درمان آنها نیز مطالبی ارائه شد.
گفتنی است به شرکت کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطا می شود.