1400/2/18 شنبه مهم درباره شهریه ۲۰ اردیبهشت ماه آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال دوم آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال جاری تا ۲۰ اردیبهشت ماه اعلام شده و ثبت نمرات پس از تسویه شهریه امکان پذیر است.  آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال جاری تا ۲۰ اردیبهشت ماه اعلام شده و ثبت نمرات پس از تسویه شهریه امکان پذیر است.

دانشجویان گرامی، باتوجه به اینکه امکان دسترسی به گزارش های مختلف سامانه گلستان و همچنین امکان ثبت نمرات میان ترم و پایان ترم برای اساتید، پس از واریز و تسویه شهریه هر نیمسال تحصیلی میسر می شود، خواهشمند است جهت پیشگیری از مشکلات آتی تا پیش از تاریخ اعلام شده نسبت به واریز شهریه خود اقدام فرمابید.

👇۲ مسیر پرداخت شهریه:

🔸  دريافت گزارش ۱۶۳
منوی اصلی --> آموزش --> گزارش های آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

🔸 پرداخت الكترونيكي

منوی اصلی --> آموزش --> شهريه --> پرداخت های الكترونيكی دانشجو