1399/10/17 چهارشنبه قبولی ۷۰ هزار نفر در پذیرش بدون کنکور ارشد نتیجه نهایی پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: نتایج نهایی پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد ۹۹ عصر امروز در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر شد و داوطلبان می‌توانند با ورود به سایت سازمان سنجش از نتیجه پذیرش خود مطلع شوند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتیجه نهایی پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۹ اعلام شد و تعداد ۷۰ هزار و ۹۷۲ نفر پذیرفته شدند.

فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: نتایج نهایی پذیرش بدون کنکور در مقطع کارشناسی ارشد ۹۹ عصر امروز در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر شد و داوطلبان می‌توانند با ورود به سایت سازمان سنجش از نتیجه پذیرش خود مطلع شوند.

زرین آمیزی افزود: پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس مصوبات جلسه پانزدهم و جلسه ۱۶ شورای سنجش و پذیرش در دوره‌های تحصیلات تکمیلی (۴ مرداد و ۱۰ آبان سال ۱۳۹۹) و اجرای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۸۰ هزار و ۸۰۸ نفر در این دوره ثبت نام کرده بودند که در نهایت تعداد ۷۰ هزار و ۹۷۲ نفر پذیرفته شدند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: این پذیرش در رشته‌محل‌هایی که ظرفیت آن‌ها در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل نشده و فاقد انتخاب رشته کننده مردود بودند و بر اساس سوابق تحصیلی (معدل تراز شده کارشناسی) به صورت متمرکز صورت گرفته است.