1399/9/24 دوشنبه میزبانی مسابقات ورزشی مجازی دانشگاه‌های کشور برگزاری مجازی مسابقات ورزشی اطلاعات عمومی در بین دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور و در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور گفت: چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه های کشور برگزار می شود.
دکتر فرناز ترابی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور و در بستر فضای مجازی برگزار می شود.
وی درباره اهداف این مسابقات تصریح کرد: دانشگاه پیام نور درصدد است به منظور تحقق اهداف و راهبردهای حوزه ورزش دانشگاهی در شرایط فعلی کرونا و همچنین تقویت آگاهی های عمومی و تخصصی این مسابقات را در جهت همدلی اساتید علمی، اساتید مدعو، کارکنان، دانشجویان همه دانشگاه های کشور به صورت آزاد ‌‌و رایگان برگزار کند.
وی درباره مهلت شرکت در این مسابقات افزود: مهلت شرکت در این مسابقات تا ۲۰ دی ماه می باشد.
ترابی درباره جوایز این مسابقات  گفت: علاوه بر ۲۰ نفری که به صورت قرعه کشی هدایایی تقدیم می شود، برای کلیه شرکت کنندگانی که به تمامی سوالات  پاسخ صحیح دهند گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی به مدت ۴ ساعت از طرف دانشگاه پیام نور صادر خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت شرکت در مسابقه به صورت آنلاین به لینک  http://b2n.ir/4pnu مراجعه کنند.