شنبه 1 اردیبهشت 1403
پایان دی ماه اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور مراسم پایانی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور سی ام دی ماه سال جاری به میزبانی استان یزد به شیوه مجازی برگزار خواهد شد.
دکتر محمدی مدیر کل فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این جشنواره شامل 6 بخش آوایی، معارفی، فناوری، پژوهشی، هنری و ادبی و 32 رشته است که بیش از 6000 نفر از دانشجویان دانشگاه در بخشهای مختلف این رویداد بزرگ قرآنی شرکت کردند.
وی افزود: تاکنون داوری بخشهای هنری ادبی فناوری و پژوهشی و نیز آزمون بخش معارفی به پایان رسیده و مسابقات بخش آوایی از 23 تا 25 دی ماه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
خاطر نشان می شود، در مراسم اختتامیه جوایز ارزنده ای به برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور اهدا شده و این نفرات جهت رقابت با سایر دانشگاه ها به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی میزبان سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور معرفی خواهند شد.