جمعه 7 اردیبهشت 1403
خبرهای آموزش
1401/9/17 پنجشنبه آموزش تصویری نحوه شرکت در آزمون های الکترونیکی دانشگاه پیام نور آموزش تصویری شرکت در آزمون های الکترونیکی
  • دانشجو در محل یکی از سیستم ها قرار گرفته و نرم افزار برگزاری آزمون را انتخاب می نماید.
  • شماره دانشجویی خود را به عنوان نام کاربری و شماره ملی خود را برای رمز عبور وارد می کند.
  • سوالات امتحان را مشاهده و سپس پاسخ را در همانجا مشخص می کند.
  • سیستم بطوری طراحی شده که دانشجو در آخر امتحان می تواند نمره خود را نیز مشاهده کند.
  • عد از تکمیل مشخصات و کلیک برروی دکمه ورود، وارد صفحه ای می شوید که مشخصات شما و زمان امتحان درج شده است.در صورت درست بودن اطلاعات برروی گزینه صحت اطلاعات فوق مورد تائید است کلیک کرده تا تیک مربع آن بخورد و سپس برروی دکمه ورود به آزمون کلیک کنید تا وارد صفحه سوالات شوید.
  • صفحه سوالات باز می شود و شما می توانید پاسخ سوالات درست را انتخاب کنید و کافی است که تیک آن را بزنید.

• پس از اتمام آزمون ، دکمه پایان آزمون را فشار دهید.